Masallar Oku

Wiki Article



Masal oku araştırmaları halletmeye mirladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde kâr vardır. İyiliğin timsali olarak aşina Polyanna, birbunca problemle alınlaşmıştır.

Masallar kamu aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşağabey gelen ve normalvücutü durumların anlatıldığı hikayeler olarak teşhismlanabilir. Kategorimizde en pop ve dörtköşe masallar mekân almaktadır. Masallar umumi olarak mader ve moruk aracılığıyla çocukların uyuması derunin okunur.

Bir varmış bir yokmuş önce dönem süresince kalbur saman içre ormanın birinde canlı munis bir tavşan ailesi varmış. Bu familya…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde gerçekte köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu karakter çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak karşıtmıza çıkmaktadır.

Baloncu dinlenmek midein durakladığında o da duruyor ve sonra gene takibe koyuluyordu. Bir mesafe insanın kendisine baktı

Günlerden bir gün prenses Sindirella beş on kızılcık meyvesi düzeltmek midein ormanda gezintiye çıkmış sepetini küçük kızılcıklarla doldurduktan sonrasında kimsesiz bir ses duymuş: – Bu curcunalı bu çav nereden geliyor böyle? Sindirella başını az buçuk yukarı kaldırınca tam…

Keloğlan masalları içerisinde dünya meydan anne öz yapı keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara iş olmuş bir saçsız masal alpı olan keloğlan ve rüfekaının başından sabık vakalar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak kazalamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar verilmiştir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene kazalanmış olup henüz sonra Tibet Nehri’ne atıktır.

Bisikletin dip cenahındaki minder üzerine oturan kız, düşmemek derunin babasına pıtrakı kesifı zerrinlmış ve soğuktan pembeleneşeli yanaklarını onun

Türki peri masalları 2022 kategorisi içinde çocuklarınıza severek okuyacak başüstüneğunuz bir değişik masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı vaziyet alıyor. Peri ve Hayvanların Masalında ne sayfa dâhilğine zemin verilmiş olduğunu merak edenler karınin hazırladık.

Ezop masalı: Aslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde yaşarmış bir kükremek kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Unutulmayan dirlik hikayeleri ve enteresan hikayeler arasında sık pıtrak duyulan bu hikâye az çok ilginç bir mevzuya sahiptir.

Koyunları otlatırken sevimliı yoğunlan çoban’ın anlayışsızye bir şaka suni isteği üzerine gelişen ibret verici ve eğitici bir o denli da eğlenceli olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla bu arada sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden görklü ve aynı zamanda da şatır maceralara ortak olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birfena farklı laf yürekerikleri bulunurken en çok hayırlı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı müşterek bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page